donderdag, december 01, 2005

Liefde

In een vorig tijdperk was er eens een man, die automatiseerder was. Zijn uitrusting bestond uit een laptop, visitekaartjes en de onvermijdelijke auto. Het eerste jaar van zijn betrekking had hij een 2e hansje gereden, maar in het eerste (of tweede) jaar van het millennium kreeg hij een nieuwe Golf. De auto was grijs en voorzien van een type-aanduiding van drie letters. Twee ervan waren rood.

De man en de auto brachten veel tijd samen door. De man leerde de auto kennen en steeds meer waarderen. Was het warm, dan was de auto koel. Was het koud, dan zorgde de auto voor een behaaglijke temperatuur en schone ramen. Was de weg vrij, dan zoemde en zoefde de auto in volle vaart. Was de weg vol, dan kon de man ontspannen zitten in de fijne stoel en luisteren naar zijn favoriete muziek. Andere auto's werden op afstand gehouden door grote snelheid of juist door krachtig afremmen. De man en de auto waren gelukkig samen.

Maar zoals het altijd gaat werd het geluk verstoord. Een internetbubbel knapte, en de man moest afscheid nemen. Er kwam een andere auto, met meer ruimte en minder motor. De man was nog wel tevreden, maar niet meer zo gelukkig. De wereld was verder gegaan.

Echter... er gebeurde iets. De man en zijn vrouw besloten dat er een andere auto moest komen; één met automatische transmissie. De man zocht en zocht, en vond een Hyundai. Niet duur, en met heel weinig kilometers. Zuchtend besloot de man dat deze het dan maar moest worden. Totdat... hij nog eens ging zoeken naar een Golf. Daar was ze, het zusje van de oude Golf. Ietsjes ouder, maar wel voorzien van alle belangrijke zaken. Morgen gaat de man kennismaken. Hij kan bijna niet wachten.

2 Comments:

Anonymous deeb zei...

De Sint in z'n witte 250 pk pooierbak zit blijkbaar al te denken

Wat hij een 35-jarige libido in crisis nou weer eens moest schenken


;-)

zaterdag, 03 december, 2005  
Blogger RS zei...

Héél scherp geschreven, mijn beste vriend!
Maar heb ik dat nou echt verdiend?
Maak je over mij maar niet ongerust.
Ik zit nog vol met lage lust...

zondag, 04 december, 2005  

Een reactie posten

Links:

Een link maken

<< Home